هدهد، پیام آور عشق و فرزانگی
hodhod publication
هوالجمیل
سلام بر فاطمه
کوه نوشته ای با وسعت 4 هزار متر مربع که از فاصله 20 کیلومتری پیدا و خواناست
و پارچه مشکی به وسعت 220 متر مربع
که در دهه فاطمیه اول توسط ستاد فاطمیه زرقان به منظور گرامیداشت فجر فاطمی بر کوه زرقان نقش بست
روی صخره هائی که زرقانی ها آنجا را با نام توه تخته می شناسند
توه یا تابه نان پزی صخره ای است تقریباً قرمز رنگ که سالهاست عبارت 22 بهمن با رنگ آبی بر آن نوشته شده
و تخته که شبیه تخته نان پزی است و چند لایه سنگ مثل نان روی آن بصورت طبیعی وجود دارد در قسمت بالاتر از توه قرار دارد که کوه نوشته تاریخی «سلام بر فاطمه» با همت عالی عزیزان ستاد فاطمیه زرقان که تمام زرقانی ها در آن مشارکت دارند با رنگ سبز نگاشته شده و با پارچه مشکی پوشانده شده است
زیباترین نوشته و مناسب ترین کتیبه ای که ممکن بود بر کوه نوشته شود. زرقان در پناه نام و یاد حضرت فاطمه و برخوردار از برکات این نام الهی.
هزینه رنگ حدود 3 میلیون تومان توسط یکی از خَیّرین
هزینه چادر حدود 50 هزار تومان (فقط سیم بکسل برای مهار کردن آن)- خود چادر از دوختن پارچه های نذری و چادرهای اهدائی خواهران بوجود آمده و اکثر زنان زرقانی در آن مشارکت داشته و دارند.
ستاد فاطمیه زرقان در دو دهه امسال ( بهمن 1397 شمسی – جمادی 1441 قمری- فوریه 2019) هفده برنامه جالب و جذاب داشت که در کشور نمونه است. در ضمن ، این ستاد مردمی همان موکب خُدام الحسین بخش زرقان است که در دو سال گذشته خدمات چشمگیری در مراسم اربعین در شهرهای کاظمین، سامرا و جاده نجف - کربلا داشته است.
برگزاری 24 برنامه دعا و زیارت صبحگاهی، کوه نگاری، تجمع خواهران در حمایت از حجاب، اطعام مستمندان و کمک به نیازمندان، تشییع جنازه نمادین حضرت صدیقه کبری (س) ، پارچه نویسی و نصب آن در سطح شهر و روستاها و دهها برنامه دیگر.
لازم به ذکر است که هزینه تمام برنامه ها و مراسم توسط خیرین پرداخت شده و تمام کارها بصورت رایگان و فی سبیل الله انجام شده است.
بگذریم که چند نفر در چند روز سرما با چه شور و شوق و حس و حال و نذر و نیازی این اثر هنری شریف را در آن ارتفاع آفریدند؟ چند کیلو رنگ و چند لیتر بنزین چگونه به آن بالا رفت؟ چادر چگونه قطعه قطعه جمع آوری و دوخته شد و چگونه به بالای کوه رفت؟ و ..و.. جای آن دارد که با تمام عکسهای این عملیات فرهنگی و ذره ذره خاطرات و اسامی تمامی خادمان و تمام حاشیه های پیدا و پنهان آن کتابی نوشته شود و فیلم مستندی تهیه شود و برای آیندگان به یادگار گذاشته شود.
البته منتظریم گوگل عکسهایش را به روز کند و از طریق گول ارت عکسهای این کوه نوشته عظیم را دریافت کنیم.
ما فقط میتوانیم بگوئیم: خدا قوت، اجرتان با خدای فاطمه، دستتان را می بوسیم، یا علی
با تشکر ویژه از برادر عزیزم حاج محمد آقا ربیعی که خطاطی را به عهده داشت.
خدا خیرتان دهد و در دنیا و آخرت با محمد و آل محمد محشور سازد. انشاء الله
حالا که کار به اینجا رسیده و فصل درختکاری هم در پیش است بهتر است بیاد فدک در اطراف این کوه نوشته درختکاری با گیاهان بومی صورت گیرد، همانگونه که قبلا در دامنۀ تخته درختهای انجیر و کل انجیر وجود داشت و هنوز دارد. وقتی که کار بسیجی باشد آبش هم در طول سال حتی با انتقال بطریهای کوچک آب به بالا تأمین می شود و اگر انشاء الله بانی خیر پیدا شد میشود مقدار محدودی آب را در روزهای خاصی به بالا پمپاژ و سیرکوله circulate کرد و آبشار و اُوسیل! راه انداخت (هم از طریق مخزن سرو مراد و هم از پشت کوه) که جاذبه گردشگری هم محسوب میشود و البته با راه انداختن تله کابین که درآمدزا نیز خواهد شد. خدا را چه دیدی، شاید شد به برکت وجود حضرت فاطمه (س)، تجلی کوثر الهی.
ارادتمند و ملتمس دعا : محمد حسین صادقی
قابل توجه دوستان شاعر و اهل حال و اهل اشاره:
با در نظر گرفتن حدیث و روایت بالا، همانطور که میدانید یکی از عارفانه و عاشقانه ترین دعاها مناجات شعبانیه است که از قول حضرت علی نقل شده، در قسمتی از این دعا میفرماید:
خدایا قرارم ده از کسانی که او را خواندی و پاسخت داد
اِلهی وَاجْعَلْنی مِمَّنْ نادَیْتَهُ فَاَجابَکَ
وَلاحَظْتَهُ فَصَعِقَ لِجَلالِکَ
و در معرض توجه قرارش دادی و او در برابر جلال تو مدهوش گشت
فَناجَیْتَهُ سِرّاً وَ عَمِلَ لَکَ جَهْراً
و از این رو در پنهانی با او به راز گویی پرداختی ولی او آشکارا برایت کار کرد
اِلهی لَمْ اُسَلِّطْ عَلی حُسْنِ ظَنّی قُنُوطَ الْأَیاسِ وَلاَ انْقَطَعَ
خدایا به خوش بینی من ناامیدی را مسلط مکن و امیدم را....
البته تمام فرازهای این دعا و تک تک مفاهیم آن زیبا و عاشقانه است ولی نکته مست کنندۀ مد نظر ما کلمۀ «فَناجَیْتَهُ» است یعنی مرا از کسانی قرار ده که با او نجوا یا رازگوئی و یا مناجات کردی و مناجات یعنی نجواهای عاشقانه زیرلبی و در گوشی در خلوت و مخفیانه.
و از همه مهم تر اینکه حضرت علی (ع) این دعا را به بشریت می آموزد یعنی بشر میتواند به جائی برسد که خدا با او نجوا کند و باید یکی از خواسته هایش از خدا این باشد که خدا با او رازگوئی کند... لطفاً یکبار با دقت مناجات شعبانیه را بخوانید.... التماس دعا
راستی یکی از دعاهای ورد زبان امام راحل نیز قسمتی از همین فراز مناجات شعبانیه بود: اِلهی هَبْ لی کَمالَ الإِنْقِطاعِ اِلَیْکَ : خدایا بریدن کاملی از خلق بسوی خود به من عنایت کن....
روح مطهرش و ارواح پاک شهدا شاد و یادشان گرامی در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
هوالجمیل
کتاب بچه های سیمرغ
شامل بیش از چهل قطعه شعر درباره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس،
مناسب برای سرود و دکلمه در مدارس و مساجد
هوالجمیل
انتشار رایگان دیجیتالی دو نمایش ریتمیک
«پروانهها و زیباترین درخت»
دو نمایشنامه منظوم «پروانه ها» و «زیباترین درخت» که برای کودکان و نوجوانان سروده شده بارها توسط گروههای نمایش دانش آموزی و آزاد بصورت زنده و عروسکی و تله تئاتر در شهرهای مختلف کشور اجرا شده و به جشنوارههای متعدد منطقهای و استانی و کشوری ارائه و امتیازات متعددی کسب کرده است.
این دو نمایش ریتمیک بخاطر برخورداری از محتوای عالی و پرداخت مناسب و شعرهای روان و زیبا که حدود سی سال پیش سروده و منتشر و در گستره توزیع کشوری پخش شده است جزو معدود نمایشهای منظوم ادبیات معاصر است و نه فقط برای اجرای نمایش بلکه برای مطالعه و لذت بردن از متن و اشعار آنها نیز مناسب و مفید است، در ضمن، اجرای نمایشی آنها نیز در طول سالیان گذشته از رونق نیفتاده بلکه هر سال کارگردانها و گروههای دانش آموزی بیشتری آن را اجرا میکنند و مدیران گرامی و مربیان محترم تربیتی مدارس در تماس با سراینده تقاضای تولید چنین نمایشهائی و تجدید چاپ دو کتاب قبلی می نمایند. لذا با توجه به درخواستها و نیازهای اجتماعی، تصمیم گرفتم این دو نمایش را در قالب یک کتاب جداگانه تحت عنوان «پروانهها و زیباترین درخت» منتشر و در اختیار علاقمندان قرار دهم. لازم به ذکر است که گروههای آزاد هنری برای اجرای این دو نمایشنامه منظوم ملزم به اخذ مجوز کتبی از نویسنده هستند اما اجرای این نمایشها برای مدارس نیازی به مجوز نویسنده ندارد ولی خواهشمند است ضمن رعایت امانتداری برنامه اجرای این دو نمایش را به تلفن نویسنده 09176112253 اطلاع دهند. والسلام
محمد حسین صادقی - مدیر انتشارات هدهد - 1/11/1397