هدهد، پیام آور عشق و فرزانگی

hodhod publication
هذا من فضل ربی
هدهد، پیام آور عشق و فرزانگی

بنام خداوند جان و خرد
دوستان سلام - خوش آمدید
انتشارات هدهد با شماره مجوز 999 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1374 فعالیت خود را شروع کرده و دفتر مرکزی آن در شهر مقدس قم می‌باشد. این انتشارات در سه زمینه 1– چاپ و نشر کتاب 2-خدمات چاپ و نشر و 3- تولید محصولات سمعی – بصری فعالیت دارد و محل سکونت مدیر آن شهرستان زرقان فارس است.
هدهد نه فقط نام انتشاراتی من، بلکه یادآور خاطرات برادر شهیدم، ابوالفضل صادقی، و سرپل ارتباطی من با تمام دوستانم در سراسر کشور (و جهان) به حساب می‌آید. اگرچه گستره‌ی فعالیت این انتشارات کشوری و سراسری است اما بیشتر برای چاپ آثار خودم و دوستانم در نظر گرفته‌ام در عین حال پذیرای سفارشات متقاضیان محترم از سراسر کشور نیز بوده و خواهد بود.
هدهد علاوه بر فعالیت در سه زمینه فوق، از ابتدای فعالیتش راهنمای دوستان و هموطنان دیگر بوده و (از دستنوشته تا ویرایش و چاپ و پخش کتاب) به آنها مشاوره رایگان در تمام امور چاپ و نشر داده و میدهد.
+++++++++++
شماره حساب رسمی انتشارات هدهد: 5859831051096666 بانک تجارت – شعبه زرقان فارس – به نام محمد حسین صادقی
والسلام
ارادتمند - محمد حسین صادقی
Sadeghi, M.H
09176112253
hodhodzar@gmail.com
۰۹۳۹۸۱۱۴۱۵۴واتساپم

بایگانی
جمعه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ ب.ظ

تقدیر و تشکر از دکتر محمد جواد کرمی

هوالجمیل

تجلیل از پژوهشگر نمونه و گرانقدر: جناب آقای دکتر محمد جواد کرمی

در جلسه مورخه چهارشنبه 25 مرداد ماه 1396 شورای اسلامی شهر زرقان از تلاش های علمی محقق گرانقدر جناب آقای دکتر محمد جواد کرمی بخاطر تحقیقات ارزشمند ایشان در زمینۀ باغداری بویژه انگورداری زرقان تجلیل و تقدیر شد.


دکتر محمد جواد کرمی متولد سال 1345 سنندج و فارغ التحصیل دانشگاه شیراز، حدود 16 سال است در مرکز تحقیقات کشاورزی زرقان شاغل هستند و به عنوان یکی از برجسته ترین پژوهشگران ایرانی در رشتۀ پرورش انگور شهرت جهانی دارند و از تحقیقات ایشان در زمینه توسعه به نژادی باغات انگور و شکوفائی اقتصادی این محصول در کشورهای مختلف جهان استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است که زرقان تا دو دهۀ قبل دارای حدود سه هزار هکتار باغات انگور دیم بوده و در سالهای اخیر حدود یکهزار هکتار آن از بین رفته و تبدیل به کارگاه و ویلا و باغ‌شهری و درختان دیگر شده و بخاطر عدم توازن در دخل و خرج انگور، این رشته باغداری کماکان رو به ویرانی است و ممکن در آینده‌ای نزدیک اثری از آن باقی نماند. لذا شورای اسلامی شهر با توجه به بحران آب و اعتقاد به موازین اقتصاد مقاومتی و برنامه ریزی برای استفاده بهینه از کشت انگور دیم (بش) ضمن دعوت رسمی از دکتر محمد جواد کرمی، از ایشان و مدیریت محترم مرکز تحقیقات کشاورزی زرقان تقاضای برنامه اصلاحی و ترویجی و آموزشی برای توسعه و اصلاح اقلام انگور در زرقان نمود و مقرر گردید کارگروهی تحت نظر شورای اسلامی شهر طرح توجیهی و آموزشی و اجرائی این برنامه را در هماهنگی با جناب آقای دکتر کرمی فراهم نمایند.

اطلاعات آتی از طریق رسانه‌ها و سایت شهرداری و شورای اسلامی شهر زرقان و شبکه‌های اجتماعی به اطلاع همشهریان گرانقدر خواهد رسید.

یکی از مقالات این پژوهشگر نمونۀ کشور که در آن بارها به ارقام انگور زرقان فارس اشاره شده به پیوست تقدیم خوانندگان گرامی‌ می‌گردد. این مقاله در مجلۀ به نژادی نهال و بذر منتشر شده و از طریق سایت پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

در پایان با اجازۀ جناب آقای دکتر محمد جواد کرمی، مطالعۀ اصل مقاله را به عنوان یک هدیۀ ارزشمند به تمام همشهریان گرامی توصیه و تقدیم می‌کنیم. این مقاله در قالب پی دی اف است و از این آدرس قابل برداشت می‌باشد.

والسلام

ارادتمند : محمد حسین صادقی – زرقان فارس

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۷
محمد حسین صادقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">